NeuroCMOS Workshop

Date: May 20, 2014, 13:00-18:00

Place: Rm #207, Bldg #3, Research Center for Advanced Science and Technology,

the University of Tokyo, Meguro-ku, Tokyo

Organized by Hirokazu Takahashi, Urs Frey and Takashi Ikegami

Time	Program
13:00	Opening Remarks (Hirokazu Takahashi)
Session 1: Frey Lab	
13:05 (30 min)	Kosmas Deligkaris: Controlling GABAergic Composition and
	Identifying Local Properties in Networks of Dissociated Cortex
13:35 (15 min)	Freddy Gunneweg: Evaluation of Quality Metrics for Spike Sorting:
	Tools and Application to Cortical Cultures
13:50 (30 min)	Marie Obien: Towards Studying the Contribution of Purkinje Cell
	Dendrites to Function
14:20 (15 min)	Torsten Bullmann : Synaptic Plasticity during Hibernation and
	Cooling
14:35	Break
Session 2: Takahashi Lab	
14:50 (20 min)	Takeshi Mita: Tetanic induced network plasticity in dissociate
	neuronal culture
15:10 (20 min)	Yuichiro Yada: Reproducible spatial activity pattern in cortical
	network burst
15:30 (15 min)	Akihiro Sanada: Neuronal avalanches of discharges of dissociated
	cortical neurons
15:45	Break
Session 3: Ikegami Lab	
16:00 (20 min)	Atsushi Masumori: A Closed Loop Experiment Setup
16:20 (20 min)	Norihiro Maruyama: Neural dynamics of the Closed Loop Experiment
16:40 (20 min)	Takashi Ikegami: Emergence of Mind in a Closed Loop Experiment
17:00	Closing Remarks (Urs Frey)
17:15 (30 min)	Lab tour
18:00-	Extended Discussion

RCAST MAP

The meeting room is located in Bldg #3, which is next to Bldg #3-s where Kanzaki-Takahashi Lab is located.

